کتاب

ساخت وبلاگ

راهنماي انواع پرده

پرده يکي از المان‌هاي مهم در طراحي دکوراسيون داخلي منازل و ادارات محسوب مي‌شود که در کنار ديزاين و طراحي کف، ديوارها و سقف اتاق‌ها جلوه خاص و منحصر به فردي به محيط منزل يا محل کار شما مي‌دهد. معمولا به محض ورود در داخل ساختمان‌ها اولين سطوحي که به چشم مي‌خورد سطوح ديوارها و پنجره‌هاي داخلي آن بنا است. به همين دليل بيشترين تمرکز طراحان در طراحي و دکوراسيون محيط بر روي اين دو سطوح مي‌باشد. انتخاب نوع و رنگ کاغذ ديواري‌ها و همچنين تعيين جنس، مدل و طرح پرده‌ها علاوه بر اينکه محيطي زيبا و دلنشيني را ايجاد مي‌کند، نقش به سزايي هم در روحيه ساکنين خانه و يا کارکنان ادارات ايفا مي‌نمايد. به نوعي مي‌توان گفت ايجاد حس آرامش، هيجان، شادي و بالا رفتن روحيه افراد با نوع دکوراسيون داخلي ارتباط مستقيم دارد. به همين دليل تاکيد مي‌شود که در خريد و انتخاب پرده دقت و وسواس کافي به خرج دهيد.

mfni_m1.jpg

پرده بر حسب ويژگي‌هايش در انواع مختلف طراحي و توليد مي‌شوند و شما برطبق هدف و مکان خود مي‌توانيد يکي از آن‌ها را انتخاب و خريداري نماييد. پرده اداري، پرده پذيرايي، پرده شيد، پرده اتاق خواب، پرده آشپزخانه و... از جمله انواع پرده‌ها هستند که براي خريد هر کدام از آن‌ها بايد نکاتي را در نظر بگيريد تا با خريدي مناسب و با صرفه محيط منزل يا کار خود را به محيطي دلپذير و آرامش بخش تبديل کنيد. خريد و انتخاب پرده به علت تنوع بالاي آن‌ها از لحاظ جنس، نوع کاربري و نوع تکنولوژي کاري سخت و پر چالش اما هيجان‌انگيز به نظر مي‌رسد. براي انتخاب و خريد انواع پرده از جمله پرده اداري، پرده پذيرايي، پرده شيد، پرده اتاق خواب و پرده آشپزخانه بايد پارامترهايي را در نظر داشته باشيد و اطلاعاتي در مورد هر کدام از آن‌ها کسب نماييد سپس اقدام به تهيه و نصب آن‌ها کنيد.

در ادامه ما به معرفي برخي از انواع جنس‌ها و مدل‌هاي مختلف پرده خواهيم پرداخت و نکات مهم و تاثيرگذار در تهيه و خريد انواع پرده را مورد بررسي قرار خواهيم داد. اگر قصد خريد پرده و تغيير در دکوراسيون خانه يا محل کار خود را داريد پيشنهاد مي‌کنيم تا پايان مطالب همراه ما باشيد.

انواع جنس پرده در طراحي دکوراسيون داخلي

جنس پرده بر اساس کاربرد آن‌ها و هدف شما از نصب پرده مي‌تواند متغير و متفاوت باشد. در بازار پرده‌هاي متنوعي از جنس‌هاي مختلف وجود دارد که در زير به برخي از آن‌ها اشاره خواهيم کرد.

پرده ابريشم و مخمل

اين جنس از پرده ها معمولا در فضاهاي رسمي مانند سالن‌هاي پذيرايي و نشيمن‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد و فضاي داخلي منزل يا اداره شما را مدرن و کلاسيک جلوه مي‌دهند. البته استفاده از اين جنس پرده به يراق آلات و ابزار بيشتري نسبت به ساير پرده‌ها نيازمند است. اين پرده‌ها به دليل سنگين بودن و ضخيم بودنشان نور کمتري را به محيط داخلي منعکس مي‌کند. قيمت اين جنس از پرده‌ها نسبت به ساير جنس‌ها بيشتر بوده زيرا به عنوان گران‌قيمت‌ترين پارچه‌ها شناخته شده‌اند .

پرده‌هاي کتان، ساتن، نخي

پرده با جنس نخ يا کتان به دليل ساده بودنشان مناسب هر سبک دکوراسيوني مي‌باشند و در بيشتر اتاق‌ها و سالن‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد. بيشترين سبکي که از اين نوع پرده‌ها در آن استفاده مي‌شود سبک مدرن و مينيمال است. از اين جنس پرده‌ها به عنوان پرده اتاق خواب، پرده آشپزخانه، پرده اداري حتي به عنوان پرده پذيرايي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. از لحاظ وزني سبک هستند اما ضخامت آن‌ها زياد است و نياز به وجود آستري ندارند.

پرده دانتل

اين جنس از پرده‌ها مناسب دکوراسيون اداري و حتي منازل است، به محيط جذابيت و زيبايي مي‌بخشد و فضاي دلپذيري را ايجاد مي‌کند. اين جنس از پرده‌ها به خاطر طراحي‌هاي منحصر به فردشان و نيز به دليل ظرافت و زيبايي که دارند بسيار مورد توجه عموم قرار گرفته‌اند و از محبوبيت خاصي در بين افراد برخوردار هستند.

پرده حرير و تور

اين پرده‌ها کاملا نازک و سبک بوده و نسبت به ساير اجناس از ضخامت کمتري برخوردار هستند به همين دليل نياز به نصب آستري در زير کار دارند تا مانع عبور نور خورشيد به داخل منزل يا محيط کارتان شود. پرده حرير در مقايسه با انواع ديگر پرده‌ها ارزان‌تر بوده و از محبوبيت بالايي نيز برخوردار هستند. پرده حرير و تور را در اکثر سبک‌هاي دکوراسيون داخلي مي‌توان استفاده کرد و مناسب هر محيطي مي‌باشد.

انواع مدل پرده در طراحي دکوراسيون داخلي

طراحان داخلي هميشه جنس پرده را با توجه به مدل پرده انتخاب مي‌کنند و در سبک‌هاي مختلف دکوراسيون داخلي به کار مي‌برند. از انواع مدل پرده مي‌توان به مدل پرده والان دار، پرده رومن، پرده زبرا، پرده شيد رول، پرده کرکره‌اي، پرده چوبي پرده حصيري، پرده پيلي دار و... اشاره کرد که در زير برخي از اين مدل‌ها را مورد بررسي قرار خواهيم داد.

 

پرده پيلي دار: اين مدل پرده فضاي داخلي منزل يا محل کار شما را ساده اما بسيار شيک جلوه مي‌دهد. اين پرده‌ها براي بلندتر نشان دادن ديوارها بسيار مناسب است. جنس اين مدل پرده‌ها از پارچه‌هايي نازک مانند حرير است و مناسب هر سبک از دکوراسيون مي‌باشد.

پرده والان دار: يکي از قديمي‌ترين مدل‌هاي پرده مي‌باشد که در آن والان به عنوان يک شال بر روي پرده اصلي قرار مي‌گيرد. در اين مدل اگر پرده اصلي ساده باشد والان آن را طرح دار انتخاب مي‌کنند و يا اگر پرده اصلي طرح دار باشد از والان‌هاي ساده استفاده مي‌نمايند. مدل پرده والان دار مناسب سبک‌هاي کلاسيک و سنتي است و امروزه از محبوبيت کمتري برخوردار است.

پرده رومتاين مدل از پرده‌ها جزو مدل‌هاي امروزي و مدرن قرار گرفته است. از ظرافت و زيبايي خاصي برخوردار بوده و و در سبک مدرن در دکوراسيون خانه‌ها از آن استفاده مي‌کنند. جنس پارچه اين مدل از نوع ضخيم ساده و يا بافت‌دار است و نياز به آستري ندارند. همچنين اين پرده‌ها به شکل عمودي و کرکره‌اي باز و بسته مي‌شوند.

پرده زبرااين مدل پرده نيز مناسب هر فضايي است و به صورت پرده اداري، پرده پذيرايي، پرده اتاق خواب، پرده آشپزخانه از آن استفاده مي‌شود و نقش کارآمدي در فضاي آشپزخانه و اتاق خواب دارد. اين پرده‌ها به شکلي عمودي و بالا رونده نصب مي‌گردند و به راحتي مي‌توان به کمک آن نور و ديد به بيرون از پنجره را تنظيم کرد. پرده زبرا از دو لايه ترکيبي پارچه و تور ساخته شده است که به شکلي موازي کنار هم قرار گرفته‌اند به طوري که شما مي‌توانيد به دلخواه خود زاويه بين تورها را تغيير دهيد.

پرده شيد رولاين مدل از پرده نيز در گروه پرده‌هاي کرکره‌اي قرار دارد و به صورت رولي قابليت جمع شوندگي به سمت بالا را دارند. اين پرده به شکل عمودي حرکت کرده و در بخش استوانه‌اي شکل بالاي خود جمع مي‌گردد. پرده شيد رول هم به صورت ساده در بازار موجود است و هم در طرح‌هاي مختلف گرافيکي و چاپي توليد و عرضه مي‌شود. ضخامت اين پرده‌ها بالا بوده و نياز به آستري ندارند. همچنين پرده شيد رول مانند پرده رومن به شکل مکانيزه حرکت مي‌کند.

نکات مهم در انتخاب و خريد پرده جهت دکوراسون داخلي

بعد از اينکه با انواع مدل پرده‌ها و جنس آن‌ها آشنا شديد بهتر است قبل از خريد انواع آن به نکات مهم و کاربردي ديگري نيز توجه کنيد تا بهترين و مناسب‌ترين انتخاب را داشته باشيد. برخي از نکاتي که بايد به آن توجه کنيد شامل موارد زير است:

قبل از خريد هر نوع پرده‌اي اول هدف خود را از نصب پرده مشخص کنيد و نوع سبک دکوراسيون خود را در نظر بگيريد. مثلا اينکه هدف شما از نصب پرده براي شادتر کردن محيط است يا آرامش بخش‌تر کردن آن

در نظر گرفتن مکان نصب پرده از نکات مهم در انتخاب جنس و مدل پرده به شمار مي‌آيد، به طبع جنس و مدل پرده اداري با پرده‌هاي داخل منزل فرق دارد. انتخاب پرده اتاق کودک با انتخاب پرده پذيرايي يا پرده آشپزخانه متفاوت است.

در هنگام انتخاب پرده حتما رنگ پرده را مورد بررسي قرار دهيد، از رنگ‌هايي استفاده کنيد که اولا طبق سليقه همه افراد ساکن خانه يا محيط کار باشد و در ثاني با رنگ ديگر لوازم دکوراسيون منزل و رنگ ديوار پوش‌ها و کفپوش‌ها هم‌خواني داشته باشد تا محيطي زيبا و شيک ايجاد شود.

در انتخاب طرح‌هاي گرافيکي و يا چاپي روي پرده‌ها دقت کنيد و مناسب با محيطي که در آن هستيد و روحيات افراد خانه يا اداره آن را انتخاب کنيد. به طور مثال طرح‌هاي کارتوني و شاد مناسب براي اتاق کودک است و طرح‌هايي سه بعدي از گل و گياه مناسب سالن‌هاي پذيرايي مي‌باشد.

 

  • حتما موقع خريد به جنس و مدل پرده توجه کنيد و مناسب با مکاني که مي‌خواهيد پرده را در آنجا نصب کنيد جنس مناسب را تهيه نماييد. مثلا براي سالن‌هاي پذيرايي پرده‌هايي با جنس مخمل و يا پرده شيد رول مناسب است.
  • سبک‌هايي که مي‌خواهيد در دکوراسيون داخلي به کار ببريد را در نظر گرفته و با توجه به سبک مورد نظر پرده تهيه نماييد.
  • حتما اندازه پرده‌ها را مورد بررسي قرار داده تا در زمان اجرا عرض مناسبي براي پرده داشته باشيد.
  • در خريد الحاقات پرده نظير ميل پرده حلقه و گيره دقت کنيد و سعي کنيد ميل پرده‌ها را کمي بزرگ‌تر از پنجره خريداري کنيد رنگ و جنس اين الحاقات بايد با رنگ و جنس پرده هم‌خواني و تناسب داشته باشد.

براي کسب اطلاعات جامع تر و بيشتر مي‌توانيد به سايت فروشگاه پردينه مراجعه کرده و ضمن مطالعه مقالات مندرج در اين سايت از تمامي انواع پرده‌هاي موجود در فروشگاه نيز بازديد نماييد و از راهنمايي‌هاي مشاورين اين فروشگاه بهرمند شويد.

 

منبع: فردانيوز

کتاب...
ما را در سایت کتاب دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : kavoosifar ketab بازدید : 153 تاريخ : دوشنبه 23 فروردين 1400 ساعت: 17:23

سريال هاي متفاوتي که در شبکه نمايش خانگي رکورد زدند

نزديک به سي سال است که مهران مديري دارد سريال مي‌سازد و هر کارش فارغ از کيفيت و موضوع به زمان خود جزو آثار مهم و پربيننده بوده. با اين وجود کارنامه مديري از نظر آثار موفق و ناموفق نموداري سينوسي دارد و بارها پيش آمده که بعد از موفقيت‌هاي همه‌جانبه با شکست‌هاي غافلگيرکننده مواجه شود. همين کنجکاوي را پيرامون ساخته جديد او افزايش مي‌دهد؛ آيا با يک اثر موفق ديگر مواجه خواهيم شد يا سريالي که بعدا کمتر کسي آن را به ياد خواهد آورد؟
پخش سريال دراکولا مهران مديري يا همان فصل دوم سريال موفق هيولا به تازگي آغاز شده و به همين بهانه در فيليمو شات نگاهي داريم به ساخته جديد مهران مديري.

هيولا در کارنامه مديري به اثر مهمي تبديل شد، تقريبا موفق‌ترين اثر او در دهه نود که براي آن مي‌توان دلايل متعددي را برشمرد؛ از همکاري مجدد با پيمان قاسم‌خاني پس از سال‌ها، براي طراحي قصه و روايت، گرفته تا پرداختن به موضوعي روز و همين‌طور دور شدن از فضاي تکراري چند مجموعه قبلي‌. حال، دراکولا دنباله‌اي است بر يک سريال موفق که با فاصله‌اي حدودا يک ساله روانه بازار شده. هيولا داستان هوشنگ شرافت معلم ساده‌اي را روايت مي‌کرد که در طول زندگي‌اش به دليل شرافت و پاکدستي به هيچ جا نرسيده بود اما آشنايي‌اش با کامران کامروا و برداشتن اولين گام‌هاي کج، مسير زندگي‌اش را براي هميشه تغيير مي‌داد. در دراکولا خبري از خانواده شرافت و ديگر شخصيت‌هاي فصل اول نيست و اين بار کامران کامروا (با نقش‌آفريني خود مهران مديري) به شخصيت مرکزي قصه تبديل شده. کامروا به طرز نامعلومي از زندان آزاد شده، مجددا با يک زن ثروتمند ازدواج کرده، با راه انداختن يک بنياد خيريه زندگي تازه‌اي را تشکيل داده و فرزندش هم به خارج از کشور رفته و يک بنگاه شرط‌بندي و قمار اينترنتي زده. در فصل دوم قرار است که ببينيم که کامروا چطور به يک مفسد اقتصادي تبديل شده و چطور به فعاليتش ادامه مي‌دهد و همين بهانه‌اي است براي سرک کشيدن به زندگي طبقه‌اي که هيچ وقت از نزديک ديده نشده.

 

در شرايطي که طبقه متوسط به بن‌بست رسيده و رسما هيچ مسير روشني را پيش‌روي خودش نمي‌ديد و اين باور عمومي در جامعه شکل گرفته بود که در اين مملکت از راه راست نمي‌شود به جايي رسيد، هيولا با انتخاب قهرماني هميشه شکست خورده و مفلوک از اين طبقه و سوق دادن او به سمت خلاف، الگوي دراماتيک جذاب و درگير‌کننده‌اي داشت که به راحتي مي‌توانست با مخاطب ارتباط برقرار کند. در دراکولا فعلا خبري از قطب دراماتيک همدلي‌برانگيز در قصه نيست و داستان به طور کامل در يک طبقه تازه به دوران رسيده اتفاق مي‌افتد. اينجاست که مي‌توان پيش‌بيني کرد مسير سختي پيش‌روي سريال باشد.

در يکي دو سال گذشته، بحران اقتصادي و اختلاف طبقاتي در کشور به اوج خودش رسيده و تصويري که در فضاي مجازي از زندگي مرفه و اعياني اقليتي محدود منتشر شده توامان توجه و نفرت عموم مردم را در پي داشته. اين را بايد اضافه کنيد به سابقه پررنگ گرايش‌هاي چپ در فضاي فکري و رسانه‌هاي ايراني که هميشه به شکلي ستيز با سرمايه و سرمايه‌داري را تقويت کرده. در اين وضعيت رفتن به سراغ طبقه فوق مرفه در ايران که به طرز مشکوکي معلوم نيست از کجا و چگونه به اين ثروت دست پيدا کرده، بدون شناخت و نشاني دقيق به شدت مي‌تواند سوءتفاهم‌برانگيز باشد و به تصويري جعلي منجر شود که مخاطب آن را پس مي‌زند.

u2r_z8.jpg

در سريال دراکولا سازنده به سراغ شخصيت‌ها و فضايي رفته که در فصل قبلي به عنوان قطب منفي بالقوه قصه معرفي شده بودند و اين بار هرچقدر هم که براي هجو و تمسخر اين طبقه تلاش شود، بدون وجود شخصيت يا عنصري که همدلي بيننده را جلب کند، قصه به سختي پيش مي‌رود؛ چرا که نيازمند برخورد و تضادهاي دراماتيک است. جداي از اين، تجربه ثابت کرده که دنباله‌سازي براي آثار موفق به اندازه کافي کار سختي هست و بايد توقع بالاي مخاطبان را در همان بدو امر برآورده کند.

مديري حدود يک دهه قبل با قهوه تلخ، فارغ از کيفيت، راهي پيدا کرد براي شوخي و نقد حاکمان در مقابل مردمان. دهه بعد، در آثارش انگشت خود را تماما به سمت مردمان نشانه گرفت. دراکولا به سراغ موضوعي رفته که بدون خط‌کشي روشن و مشخص، ممکن است در پرداخت و نمايش به مشکل بخورد. حداقل تجربه تماشاي اپيزود اول سريال نشان مي‌دهد که براي مديري حمله به طبقه ثروتمند نوکيسه در ايران امروز، بدون شرح و تفسير دقيق و درست از خاستگاه اين طبقه، نسبت به هر چيزي اولويت داشته، حتي خلق موقعيت‌هاي کمدي و روايت داستان.

 

مسلما نام مهران مديري براي شروع مي‌تواند موفقيت هر اثري را تضمين کند اما در شرايط فعلي که مخاطبان با بي‌شمار شبکه مواجه‌اند و حق انتخاب آن‌ها در حوزه محصولات توليدي پلتفرم‌هاي پخش آنلاين افزايش پيدا کرده، راضي نگه داشتن بيننده از هر زماني سخت‌تر شده. بايد ديد که اين بار مديري با دراکولا در مقابل چنين چالش سختي چگونه عمل مي‌کند.

انيميشن ديرين ديرين

داستان انيميشن ديرين ديرين

ديرين ديرين نام يک مجموعه پويانمايي ايراني در ژانر طنز است که با کارگرداني و تصويرگري علي درخشي است که به مشکلات اجتماعي و اقتصادي و زيست محيطي مي پردازد اولين قسمت اين مجموعه مسافرت هاي نوروزي بود. اين مجموعه نخستين بار در نوروز ?? منتشر شد و سريال آن در سال 99 از طريق فيليمو پخش شد. محمدرضا عليمرداني گويندگي تمام قسمت ها و شخصيت هاي اين انيميشن را تا کنون بر عهده داشته است فقط در قسمت هاي رپچه ليدا مومني همراه محمدرضا عليمرداني گويندگي مي کند.

درباره کارتون ديرين ديرين

سريال ديرين ديرين به کارگرداني علي درخشي در سال 1399 ساخته شده است. اين سريال محصول کشور ايران و در ژانر انيميشن و کمدي مي‌باشد. .

 

به گزارش روابط عمومي فيليمو، سريال طنز «ديرين ديرين» با شعار «احمقانه‏‌ترين سريال ايران»، پس از بررسي رفتارکاربران و ثبت آمار بازديد مخاطبان در هفته اول انتشار، رکورد 3 ميليون و 878 هزار و 73? دقيقه تماشا را ثبت کرده است.
اين پويانمايي به کارگرداني علي درخشي و تهيه کنندگي عبدالحسين و محمد ابوالحسني، به سراغ موضوعات و مشکلات اقتصادي، اجتماعي و زيست محيطي رفته است و محمد رضا عليمرداني (دوبلور، خواننده و بازيگر با سابقه صداپيشگي 23شخصيت اين سريال چون راوي، وي، قرمزاني، قهواني، اينيوعه و …) صداپيشگي تمامي شخصيت‌ها و‌کاراکترهاي اين انيميشن را برعهده دارد.

همچنين نظرات ثبت‌شده در پلتفرم فيليمو و رفتارشناسي کاربران، نشان از استقبال مردم از سريال‏‌هاي تک‌موضوعي با مدت زمان کوتاه دارد و مجموعه «ديرين ديرين» نيز در ?0 قسمت 20 دقيقه‏‌اي با پخش دو قسمت موردتوجه و رضايت مخاطبان قرار گرفته است.

اين سريال، محصول استوديو پويانمايي نسل انديشه سبز است و روزهاي شنبه و يکشنبه هر هفته از فيليمو پخش مي‌‏شود.

 

 

کتاب...
ما را در سایت کتاب دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : kavoosifar ketab بازدید : 174 تاريخ : يکشنبه 22 فروردين 1400 ساعت: 5:14

سريال هاي متفاوتي که در شبکه نمايش خانگي رکورد زدند

نزديک به سي سال است که مهران مديري دارد سريال مي‌سازد و هر کارش فارغ از کيفيت و موضوع به زمان خود جزو آثار مهم و پربيننده بوده. با اين وجود کارنامه مديري از نظر آثار موفق و ناموفق نموداري سينوسي دارد و بارها پيش آمده که بعد از موفقيت‌هاي همه‌جانبه با شکست‌هاي غافلگيرکننده مواجه شود. همين کنجکاوي را پيرامون ساخته جديد او افزايش مي‌دهد؛ آيا با يک اثر موفق ديگر مواجه خواهيم شد يا سريالي که بعدا کمتر کسي آن را به ياد خواهد آورد؟
پخش سريال دراکولا مهران مديري يا همان فصل دوم سريال موفق هيولا به تازگي آغاز شده و به همين بهانه در فيليمو شات نگاهي داريم به ساخته جديد مهران مديري.

هيولا در کارنامه مديري به اثر مهمي تبديل شد، تقريبا موفق‌ترين اثر او در دهه نود که براي آن مي‌توان دلايل متعددي را برشمرد؛ از همکاري مجدد با پيمان قاسم‌خاني پس از سال‌ها، براي طراحي قصه و روايت، گرفته تا پرداختن به موضوعي روز و همين‌طور دور شدن از فضاي تکراري چند مجموعه قبلي‌. حال، دراکولا دنباله‌اي است بر يک سريال موفق که با فاصله‌اي حدودا يک ساله روانه بازار شده. هيولا داستان هوشنگ شرافت معلم ساده‌اي را روايت مي‌کرد که در طول زندگي‌اش به دليل شرافت و پاکدستي به هيچ جا نرسيده بود اما آشنايي‌اش با کامران کامروا و برداشتن اولين گام‌هاي کج، مسير زندگي‌اش را براي هميشه تغيير مي‌داد. در دراکولا خبري از خانواده شرافت و ديگر شخصيت‌هاي فصل اول نيست و اين بار کامران کامروا (با نقش‌آفريني خود مهران مديري) به شخصيت مرکزي قصه تبديل شده. کامروا به طرز نامعلومي از زندان آزاد شده، مجددا با يک زن ثروتمند ازدواج کرده، با راه انداختن يک بنياد خيريه زندگي تازه‌اي را تشکيل داده و فرزندش هم به خارج از کشور رفته و يک بنگاه شرط‌بندي و قمار اينترنتي زده. در فصل دوم قرار است که ببينيم که کامروا چطور به يک مفسد اقتصادي تبديل شده و چطور به فعاليتش ادامه مي‌دهد و همين بهانه‌اي است براي سرک کشيدن به زندگي طبقه‌اي که هيچ وقت از نزديک ديده نشده.

 

در شرايطي که طبقه متوسط به بن‌بست رسيده و رسما هيچ مسير روشني را پيش‌روي خودش نمي‌ديد و اين باور عمومي در جامعه شکل گرفته بود که در اين مملکت از راه راست نمي‌شود به جايي رسيد، هيولا با انتخاب قهرماني هميشه شکست خورده و مفلوک از اين طبقه و سوق دادن او به سمت خلاف، الگوي دراماتيک جذاب و درگير‌کننده‌اي داشت که به راحتي مي‌توانست با مخاطب ارتباط برقرار کند. در دراکولا فعلا خبري از قطب دراماتيک همدلي‌برانگيز در قصه نيست و داستان به طور کامل در يک طبقه تازه به دوران رسيده اتفاق مي‌افتد. اينجاست که مي‌توان پيش‌بيني کرد مسير سختي پيش‌روي سريال باشد.

در يکي دو سال گذشته، بحران اقتصادي و اختلاف طبقاتي در کشور به اوج خودش رسيده و تصويري که در فضاي مجازي از زندگي مرفه و اعياني اقليتي محدود منتشر شده توامان توجه و نفرت عموم مردم را در پي داشته. اين را بايد اضافه کنيد به سابقه پررنگ گرايش‌هاي چپ در فضاي فکري و رسانه‌هاي ايراني که هميشه به شکلي ستيز با سرمايه و سرمايه‌داري را تقويت کرده. در اين وضعيت رفتن به سراغ طبقه فوق مرفه در ايران که به طرز مشکوکي معلوم نيست از کجا و چگونه به اين ثروت دست پيدا کرده، بدون شناخت و نشاني دقيق به شدت مي‌تواند سوءتفاهم‌برانگيز باشد و به تصويري جعلي منجر شود که مخاطب آن را پس مي‌زند.

u2r_z8.jpg

در سريال دراکولا سازنده به سراغ شخصيت‌ها و فضايي رفته که در فصل قبلي به عنوان قطب منفي بالقوه قصه معرفي شده بودند و اين بار هرچقدر هم که براي هجو و تمسخر اين طبقه تلاش شود، بدون وجود شخصيت يا عنصري که همدلي بيننده را جلب کند، قصه به سختي پيش مي‌رود؛ چرا که نيازمند برخورد و تضادهاي دراماتيک است. جداي از اين، تجربه ثابت کرده که دنباله‌سازي براي آثار موفق به اندازه کافي کار سختي هست و بايد توقع بالاي مخاطبان را در همان بدو امر برآورده کند.

مديري حدود يک دهه قبل با قهوه تلخ، فارغ از کيفيت، راهي پيدا کرد براي شوخي و نقد حاکمان در مقابل مردمان. دهه بعد، در آثارش انگشت خود را تماما به سمت مردمان نشانه گرفت. دراکولا به سراغ موضوعي رفته که بدون خط‌کشي روشن و مشخص، ممکن است در پرداخت و نمايش به مشکل بخورد. حداقل تجربه تماشاي اپيزود اول سريال نشان مي‌دهد که براي مديري حمله به طبقه ثروتمند نوکيسه در ايران امروز، بدون شرح و تفسير دقيق و درست از خاستگاه اين طبقه، نسبت به هر چيزي اولويت داشته، حتي خلق موقعيت‌هاي کمدي و روايت داستان.

 

مسلما نام مهران مديري براي شروع مي‌تواند موفقيت هر اثري را تضمين کند اما در شرايط فعلي که مخاطبان با بي‌شمار شبکه مواجه‌اند و حق انتخاب آن‌ها در حوزه محصولات توليدي پلتفرم‌هاي پخش آنلاين افزايش پيدا کرده، راضي نگه داشتن بيننده از هر زماني سخت‌تر شده. بايد ديد که اين بار مديري با دراکولا در مقابل چنين چالش سختي چگونه عمل مي‌کند.

انيميشن ديرين ديرين

داستان انيميشن ديرين ديرين

ديرين ديرين نام يک مجموعه پويانمايي ايراني در ژانر طنز است که با کارگرداني و تصويرگري علي درخشي است که به مشکلات اجتماعي و اقتصادي و زيست محيطي مي پردازد اولين قسمت اين مجموعه مسافرت هاي نوروزي بود. اين مجموعه نخستين بار در نوروز ?? منتشر شد و سريال آن در سال 99 از طريق فيليمو پخش شد. محمدرضا عليمرداني گويندگي تمام قسمت ها و شخصيت هاي اين انيميشن را تا کنون بر عهده داشته است فقط در قسمت هاي رپچه ليدا مومني همراه محمدرضا عليمرداني گويندگي مي کند.

درباره کارتون ديرين ديرين

سريال ديرين ديرين به کارگرداني علي درخشي در سال 1399 ساخته شده است. اين سريال محصول کشور ايران و در ژانر انيميشن و کمدي مي‌باشد. .

 

به گزارش روابط عمومي فيليمو، سريال طنز «ديرين ديرين» با شعار «احمقانه‏‌ترين سريال ايران»، پس از بررسي رفتارکاربران و ثبت آمار بازديد مخاطبان در هفته اول انتشار، رکورد 3 ميليون و 878 هزار و 73? دقيقه تماشا را ثبت کرده است.
اين پويانمايي به کارگرداني علي درخشي و تهيه کنندگي عبدالحسين و محمد ابوالحسني، به سراغ موضوعات و مشکلات اقتصادي، اجتماعي و زيست محيطي رفته است و محمد رضا عليمرداني (دوبلور، خواننده و بازيگر با سابقه صداپيشگي 23شخصيت اين سريال چون راوي، وي، قرمزاني، قهواني، اينيوعه و …) صداپيشگي تمامي شخصيت‌ها و‌کاراکترهاي اين انيميشن را برعهده دارد.

همچنين نظرات ثبت‌شده در پلتفرم فيليمو و رفتارشناسي کاربران، نشان از استقبال مردم از سريال‏‌هاي تک‌موضوعي با مدت زمان کوتاه دارد و مجموعه «ديرين ديرين» نيز در ?0 قسمت 20 دقيقه‏‌اي با پخش دو قسمت موردتوجه و رضايت مخاطبان قرار گرفته است.

اين سريال، محصول استوديو پويانمايي نسل انديشه سبز است و روزهاي شنبه و يکشنبه هر هفته از فيليمو پخش مي‌‏شود.

 

 

کتاب...
ما را در سایت کتاب دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : kavoosifar ketab بازدید : 195 تاريخ : يکشنبه 22 فروردين 1400 ساعت: 4:29

لینک دوستان

خبرنامه